cellar door

"Onda kad vam izgleda sve izgubljeno, tek tada počinje pravi život." L.T.


27.09.2018.

gdje su nestale sve normalne domace grupe iz 2000tih godina?!danas sam se osjecao kao ptica, lagan i prozracan. dan je bio prelijep, mozda i najljepsi otkako je septembar pokazao zube. slusao sam danas ove neke pjesme iz djetinjstva i bas.. bas je fino bilo.

evo upravo mi je taj osjecaj pokvarila jedna poruka i cijeli post je pao u vodu. e jes me dugo drzalo :P

a ne fkt sam bio dobar do maloprije i sad sam, samo mi treba nekad malo vremena da se saberem poslije prvog udarca. o tome se tu radi.

konacno sam poceo da trcim opet nakon odmora od sedmicu dana i jedva sam cekao. izgleda da je i ovo neka vrsta ovisnosti. mozda se jednostavno radi o tome da navecer izlazim jednom ili nijednom tokom sedmice pa imam potrebu da malo vise vremena provedem van kuce.

nikada nisam imao vise obaveza nego trenutno i vecinu stvari ni ne stizem da obavim. jutros nisam osjecao ruke kada sam stigao do zgrade u kojoj radim. lijeva saka mi je doslovno otkazala. maloprije sam pokusao da nadjem rukavice, ali nigdje ih nema! morat cu da kupim nove izgleda. do prosle zime nisam imao ni rukavice ni kapu, a ni sal. nemam obicaj da nosim ista od toga. sal je i dalje u kesi, vise od godine dana, skupa sa etiketom. rukavice sam evo izgubio, a kapu cu da obucem sutra prvi put ako Bog da.